VanhakuvaTarjoamme laadukasta, asiakaslähtöistä täydenpalvelun hautauspalvelua. Hyvät suhteet sidosryhmiimme takaavat parhaan mahdollisen palvelun yksilölliset toiveet huomioon ottaen. Me autamme järjestämään vainajan näköiset hautajaiset. Neuvomme Teitä luottamuksella kaikessa hautaukseen liittyvässä. 

Palveluumme kuuluu muun muassa:

Yhteydet viranomaisiin ja muihin tahoihin

Hoidamme kaikki hautajaisiin liittyvät varaukset mm. siunaus- ja hautapaikka varaukset. Hankimme myös tarvittavat asiakirjat.

Vainajan kuljetukset

Olemme Pääkaupunkiseudun ainoita hautaustoimistoja, jolla on oma, perinteinen kuljetuspalvelu hautausautoineen. Hautausautomme on merkiltään Mercedes-Benz. Kuljetuspalvelumme kattaa koko Suomen ja teemme yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa. Palvelemme myös ulkomaan kuljetuksissa.Museovirasto

Arkut

Toimistoissamme on laaja valikoima kotimaisia laatuarkkuja luonnollisessa koossa. Katso esimerkkejä arkut sivulta.

Uurnat

Saatavissa monissa eri materiaaleissa. Katso esimerkkejä uurnat sivulta.

Perunkirjoitukset

Teemme perunkirjoitukset ja hankimme tarvittaessa niihin liittyvät asiapaperit. Perunkirjoitusta varten selvitämme pesänosakkaat ja lähetämme kutsut perunkirjoitukseen. Voitte kääntyä puoleemme myös pesänselvitys- ja jakoasioissa. Samoin omaisuuden arviointi kuuluu palveluumme. Lue lisää sivulta perunkirjoitus.

Pitopalvelu

Oma pitopalvelumme hoitaa muistotilaisuudet tyylillä ja taidolla. Järjestämme tilaisuuden haluamassanne paikassa, myös kotona. Meiltä saa myös pelkät tarjottavat. Katso sivu pitopalvelu.

Kukkasidonta

Perinteisten kukkavihkojen ja seppeleiden lisäksi teemme erikoissidontaa. Suunnittelemme ja teemme myös tilojen koristelua. Toimitamme tilaamanne kukkalaitteet haluamaanne paikkaan valmiiksi. Katso kuvia kukkalaitteet sivulta.

Hautamuistomerkit

Hautakivityöt kuten; kunnostukset, kiven oikaisut, kaiverrukset, uudet kivet, laatat, väliaikaiset puuristit kuuluvat myös palveluihimme. Katso kiviä muistomerkit sivulta.

Ennakkotilaukset

Hautajaiset voi suunnitella myös etukäteen. Kirjoittamalla ajatuksensa ylös, helpotetaan hautausta järjestävien taakkaa ja samalla varmistetaan, että omat toiveet tulevat huomioiduksi. Meiltä on saatavissa "Hautausjärjestelyni" vihkosia, joita voi täyttää itse tai sitten yhdessä hautaustoimistossamme. Tilaa vihkonen tällä lomakkeella:

Tilaan Hautausjärjestelyni-vihkosen

Nimi
Osoite
Muuta
Kirjoita yhteenlaskun tulos kenttään


Muut palvelut

Kauttamme voi järjestää myös mm. käsiohjelmat, kutsut, kuolinilmoitukset, valokuvaukset ja esiintyjät tilaisuuksiin. Saatavissa myös surua koskevaa kirjallisuutta ja musiikkia.